La CUP de Sabadell demana la dimissió immediata de Josep Ayuso.

La CUP de Sabadell considera que a la vista de les darreres actuacions d'aquest regidor, imputat per corrupció, en què ha presentat una presumpta denúncia falsa i ha denigrat de nou la ciutat de Sabadell, només li queda dimitir pel bé de la ciutat i del seu propi partit.

La formació política considera que a la vista de les darreres actuacions d'aquest regidor, imputat per corrupció, en què ha presentat una presumpta denúncia falsa i ha denigrat de nou la ciutat de Sabadell, només li queda dimitir pel bé de la ciutat i del seu propi partit.

Arran de les denúncies del portaveu del PSC, Josep Ayuso, i d'una familiar del regidor i funcionària de l'Ajuntament de Sabadell (ambdós imputats per corrupció en el Cas de Ca N'alzina), el jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell ha notificat a Maties Serracant, regidor de la Crida per Sabadell i a 3 funcionaris més de l'Ajuntament, que estan sent investigats per un presumpte delicte de tràfic d'influències. Els motius pels quals s'han cursat aquestes denúncies són els de tirar endavant amb el procés de cessió d'un local abandonat als veïns i veïnes del Barri de Creu Alta, Can Balsach, en consonància amb una moció aprovada per unanimitat al ple de l'Ajuntament de Sabadell el mes de febrer de 2015.

Cal recordar que les persones denunciants, el portaveu del grup dels socialistes de Sabadell, Josep Ayuso i l'excap d'Urbanisme i Maite Morao, estan imputats per delictes contra l’ordenació del territori i de prevaricació administrativa en el cas de Ca n'Azina, cas que va denunciar la formació Entesa per Sabadell de la qual és membre Maties Serracant.

La CUP de Sabadell considera que aquestes denúncies trampa són una maniobra política per atacar la lluita del govern local contra la corrupció, així com un atac directe a una reivindicació veïnal històrica del barri de la Creu Alta, donar vida a un local autogestionat per les associacions.

La formació, en paraules del portaveu Víctor López mostra “tot el suport a la decisió col·lectiva de la militància de la Crida per Sabadell i al govern de transformació de Sabadell explicitant el suport absolut suport a Maties Serracant i a la gestió feta en el procés de cessió de l’espai per part del govern i al gest de fermesa, coherència i compromís amb la transparència de què Maties Serracant deixi de forma temporal les seves responsabilitats dins del Govern Municipal”.

Alhora, i en paraules de López “amb aquest atac pretenen posar en entredit la tasca col·lectiva de la Crida per Sabadell i del govern de transformació de la ciutat, intentant aturar la mà dura contra la corrupció que està aplicant, així com en les polítiques transformadores”.

Per altra banda la CUP Sabadell posa de manifest la gravetat de la maniobra política que ha realitzat el PSC de Sabadell, ja que pretenen de forma mesquina posar al sac de la corrupció un procés completament garantista, clar i transparent per donar un servei al veïnat amb un espai abandonat des de fa anys i alhora tapar-se les vergonyes de les desenes de processos per corrupció, com el cas Mercuri, ens els que membres del seu partit es troben imputats i fins i tot condemnats.

Per tot això la CUP Sabadell defensa de forma inequívoca la gestió del govern de Sabadell, de Maties Serracant i dels tècnics municipals. Alhora, la CUP, demana la dimissió immediata de Josep Ayuso, ja que encarna la pitjor versió del corrupte PSC de Bustos, no només no demanant disculpes per tants anys de robar a la ciutat de Sabadell, sinó que tot el contrari, fa bandera d'aquesta actitud mafiosa posant presumptes denúncies falses.

Cal recordar que les persones denunciants, el portaveu del grup dels socialistes de Sabadell, Josep Ayuso i l'excap d'Urbanisme i Maite Morao, estan imputats per delictes contra l’ordenació del territori i de prevaricació administrativa en el cas de Ca n'Azina, cas que va denunciar la formació Entesa per Sabadell de la qual és membre Maties Serracant.