La CUP Sabadell demana al govern municipal la recuperació del servei públic de recollida d’escombraries.

Davant el que qualifica de «mentides i amenaces de la concessionària» la Cup Sabadell considera que «la recuperació del servei és l’única manera de garantir el servei i els llocs de treball».

La CUP Sabadell demana al govern municipal la recuperació del servei públic de recollida d’escombraries.

 

Davant el que qualifica de «mentides i amenaces de la concessionària» la Cup Sabadell considera que «la recuperació del servei és l’única manera de garantir el servei i els llocs de treball».

 

Arran de la roda de premsa realitzada per Eugenio Diaz, màxim responsable d’Smatsa, la Cup Sabadell considera que l’empresa «ha traspassat tots els límits imaginables amb les seves mentides i amenaces constants vers els treballadors i el govern de Sabadell. L'omertà de les escombraries no pot dura ni un minut més. Davant l'incompliment reiterat dels serveis i el frau econòmic vers la nostra ciutat, exigim la cancel·lació del servei amb Smatsa».

 

Així en paraules d’Arnau Rojas, portaveu de la CUP, « L'empresa i els seus dirigents han deixat molt clar, amb la denúncia contra l'alcalde i altres membres del govern i tècnics municipals, i les amenaces de no realitzar el servei contractat i d’acomiadaments, que no tenen cap intenció de complir amb les seves obligacions. La intenció de la campanya que fa mesos que construeixen és la de mantenir les prebendes i privilegis que van assolir amb un contracte fraudulent de l'època Bustos investigat, en una de les peces del Cas Mercuri, i que serà jutjat en breu. Alhora reitera que «la concessionària utilitza l’amenaça dels acomiadaments com a moneda de canvi perquè saben que des del govern municipal s’han compromès a garantir tots els llocs de treball».

 

Davant d’aquesta situació, Arnau reitera que «davant d’una empresa posada a dit per un alcalde corrupte a canvi de favors, insolvent, que no compleix amb allò contractat, que es nega a rectificar els incompliments, que es gasta els diners del contribuent en empreses de detectius, que amenaça amb una vaga patronal encoberta i en acomiadar treballadors i treballadores: l’Ajuntament de Sabadell té l’obligació de recuperar el servei de recollida d’escombraries el més aviat possible així com de seguir amb les mesures administratives i legals necessàries per tal que Smatsa torni fins l’últim euro dels ciutadans i ciutadanes de Sabadell que s’ha embutxacat fraudulentament».

 

«Davant d’una empresa posada a dit per un alcalde corrupte a canvi de favors, insolvent, que no compleix amb allò contractat, que es nega a rectificar els incompliments, que es gasta els diners del contribuent en empreses de detectius, que amenaça amb una vaga patronal encoberta i en acomiadar treballadors i treballadores»
 

«L’Ajuntament de Sabadell té l’obligació de recuperar el servei de recollida d’escombraries el més aviat possible així com de seguir amb les mesures administratives i legals necessàries per tal que Smatsa torni fins l’últim euro dels ciutadans i ciutadanes de Sabadell que s’ha embutxacat fraudulentament»