A Sabadell, governar sumant.

Les organitzacions Unitat pel Canvi, Esquerra Republicana, Crida per Sabadell i Guanyem Sabadell es comprometen a bastir aquest projecte de canvi i transformació. A fer-ho amb tota la seva gent i posant els drets socials i les llibertats democràtiques pel davant de tot.

Aquesta setmana s’arribat a un acord entre les forces polítiques d’esquerra per disposar d’un programa de govern a l’Ajuntament de Sabadell.

Malauradament, durant els darrers anys, la política municipal ha estat caracteritzada per la baixa qualitat democràtica, el malbaratament de recursos, la pèrdua patrimoni públic i l’aparició destacada de Sabadell al mapa indigne de la corrupció. La ciutat té al davant necessitats urgents en qüestions socials i grans reptes en temes territorials, econòmics, ambientals, culturals, etc.

Amb aquest llegat, i amb l’oposició frontal del bloc de dretes (Ciudadanos, PP, PSOE i CiU) es feia gairebé impossible desplegar el programa electoral de ruptura i emergència social acordat al mes de juny per les forces d’esquerra i assumit pel govern en minoria d’ERC i la Crida.

Així doncs era imperatiu eixamplar el consens per a poder fer canvis reals a la ciutat. Ha estat un acord complex i amb concessions per part de totes les forces que l’han signat. Però estem convençuts que és un bon acord per la ciutadania, que és una eina que ha de permetre un govern de tots amb la justícia social com a eix principal, i que senta les bases per construir una nova hegemonia radicalment democràtica i transformadora a Sabadell

Les claus del programa de la Crida es mantenen al programa de govern:
- Democràcia i empoderament de les classes populars.
- Ètica de Govern; Transparència i rendició de comptes.
- Polítiques socials inclusives, transformadores i comunitàries.

Aquí teniu el document complet. DocumentPacteGovern.pdf

 

 

 

 

 

Les claus del programa de la Crida  es mantenen.

Aquí teniu el programa de govern:

DocumentPacteGovern.pdf